М'ясний ресторан BEEF - доставка
Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.
Український стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менше ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Шефські вечері повертаються у BEEF — тепер ще й у компанії Ольги Мартиновської.
Це додаткова ексклюзивна опція ресторану — шефські вечері під керівництвом Ольги. Формат, що дозволяє вам буквально опинитись у центрі гастрономічної події: ваш стіл розташований на самій кухні, а шеф — на відстані витягнутої руки.
Знайомство з бар-менеджером BEEF починається з келиха ігристого. На майстер-класі гості навчаться готувати 2 коктейлі. Це можуть бути мікси на основі джину, рому, віскі, оригінальні сауери або секретні авторські лонги. Кажуть, після легендарних майстер-класів у BEEF деякі кидали роботу і йшли в бармени.
Вартість: 1500 грн/людина.
Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.
Український стейк Ковбой або Рібай на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.
Український стек Портерхаус на Т-подібній кістці містить два види м'яса – Нью-Йорк і Філе-міньйон. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.
Український стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менше ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.
Український стейк Ковбой або Рібай на кістці. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою. Ваговий товар.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Ваговий стейк. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.
Український стек Портерхаус на Т-подібній кістці містить два види м'яса – Нью-Йорк і Філе-міньйон. Сухе дозрівання. Стейки тільки з бичків і телиць м'ясних порід. Кожна голова відібрана вручну нашим фахівцем. Виробництво контролюється на всіх етапах. За рахунок витримки не менш ніж 21 день, м'ясо ніжне, рожеве, з легким вершковим смаком, смаком горіха та сиру з блакитною пліснявою.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Стейк Рібай UA, 400 г.
Стейк з реберної частини туші. Найсоковитіший і мармуровий.
Ваговий стейк Ковбой з реберної частини. Остаточна вартість може відрізнятися +/- 50 г.
Vaca vieja – це іспанська традиція використання корів поважного віку для виробництва стейків з домінуючим яловичим смаком та солодким особливим смаком жиру. Для цього стейку ми відбираємо українських дорослих корів мʼясних та молочних пород та визріваємо сухим способом мінімум 35 днів. Але з кожним додатковим днем дозрівання, стейк набуває ще більш яскравого смаку. При споживані рекомендуємо поєднувати мʼясо та жир в одному укусі.
УВАГА! БУДЬ ЛАСКА, СПЛАЧУЙТЕ ВАШЕ ЗАМОВЛЕННЯ ПІСЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЕРАТОРОМ ТОЧНОЇ ВАГИ ВАШОГО СТЕЙКУ.
Вага стейку 230 г.
Стейк Філе міньйон Argentina з реберної частини туші, найсоковитіший і мармуровий.
Вага стейку 230 г.
Українській стейк стейк Філе міньйон з центральної частини вирізки. Найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.
Стейк Філе-міньйон USA.
Стейк з центральної частини вирізки, найменш жирний, але водночас м’який та ніжний.
Вага стейку 450 г.
Стейк Нью-Йорк Prime з поперекової частини. Структура м’яса більш щільна, ніж у стейка Рібай. За рахунок жирового комірця цей стейк більш ароматний.
Стейк Ті-боун – це Нью-Йорк на кістці, має більш витончений смак.
Вага стейку 700 г.
Стейк Ковбой або Рібай на кістці має більш витончений смак.
Преміальний стейк Рібай Prime з реберної частини, відрізняється ступінню мармуровості PRIME. Висока ступінь мармуровості. Неперевершено красивий, дуже ніжний та смачний стейк.
Вага стейку 1000 г.
Стейк Портерхаус – це унікальний стейк на Т-подібній кістці. Його особливість в тому, що ви маєте змогу скуштувати два види м'яса – Нью-Йорк та Філе-міньйон.
Стейк Рібай High Choice з реберної частини, найсоковитіший і мармуровий. Ідеальний для першого знайомства з мармуровим м'ясом.
Ваговий стейк. Ціна за 100 г.
Стейк Рібай вагю з центрального м'яза реберного відруба – цн справжня кулінарна коштовність. У цьому мʼясі вміст особливого жиру від 30% і вище. М'ясо буквально тане в роті навіть у сирому вигляді. Високий ступінь мармуровості забезпечує неповторну ніжність, смак та аромат.
Ваговий стейк. Ціна за 100 г.
Стейк Тендерлоін wagyu з центральної частини вирізки – справжня кулінарна коштовність. Вміст особливого жиру від 30% і вище. Навіть у сирому вигляді забезпечує високий ступінь мармуровості, неповторну ніжність, смак та аромат.
Вага стейку 450 г.
Стейк Рібай вагю з центрального м'яза реберного відруба відрізняється винятковою мармуровістю категорії А9+ . Це надає м'ясу насичений, вершковий смак, ніжність і соковитість.
Маринуємо свинину у тімʼяні, куркумі, солі, додаємо перець горошком та червону ріпчасту цибулю.
Маринуємо яловичину у тімʼяні, паприці, солі, додаємо перець горошком та ріпчасту цибулю.
Маринуємо індичку у тімʼяні, сушеному імбирі, чорному перці, солі та мʼяті.
Все почнеться зі знайомства з шеф-кухарем. Він розповість про різні види стейків, їх особливості та відмінності. Далі ви особисто виберете свій ідеальний відруб і під керівництвом шефа підсмажете його на відкритому вогні. Вечеря супроводжується закусками і вином.
Регулярно майстер-клас з приготування американської мармурової яловичини проходить кожну суботу о 18:00 (або в той час, коли ви захочете, варто лише зробити резерв за три дні).
Вартість: 5000 грн/людина.
**До уваги власників сертифікатів, придбаних до 23 лютого 2022 року.
Сертифікати є дійсними. Для відвідування майстер-класу необхідно вибрати дату та додати різницю вартості на момент вашого візиту.